Osta mikä tahansa lahjasuosituksistamme nyt ja saat itsellesi kahvin ilmaiseksi

Kahvia yritykselle

Laadukkaat kahvit toimistolle ja liiketiloihin. Tutustu myös uniikkeihin ratkaisuihimme henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien muistamiseen.

Asiakkaitamme

Panosta työpaikan viihtyisyyteen

Kaffet tuo yrityksellenne kaiken tarvittavan laadukkaan ja nautinnollisen kahvitauon saavuttamiseksi. Toimitamme kahvit yrityksellenne suoraan paahtimolta, tuoreeltaan paahdettuna. 

Saatte meiltä myös kahviautomaatit ja muut tarvikkeet toimistollenne tai liiketilaanne.

Huolehdi yrityksesi tärkeimmistä voimavaroista

Muista yrityksesi tärkeimpiä voimavaroja – asiakkaita, henkilöstöä, yhteistyökumppaneita. Laadukas ja tuore kahvi tai maistiaissetti yrityksenne brändin mukaisella ulkoasulla ja viestillä erottuu ja viestii välittämisestä.

Ratkaisumme sopivat lahjaksi sellaisenaan tai osaksi laajempaa lahjakokonaisuutta. Laajan kumppaniverkostomme kautta pystymme kokoamaan yrityksellenne arvokkaan kokonaisuuden muistakin tuotteista. Kysy lisää!

Haluatko tarjouksen?

Ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoa vaihtoehdoistamme!

Referenssit

Katso miten asiakkaamme ovat käyttäneet ratkaisujamme.

Referenssit

Brändätty kahvi asiakaslahjaksi

Pussit ovat hienot ja kahvi maistuu hyvältä! Ollaan jo jaettu kaupantekotilaisuudessa. Ostajat kyllä moittivat että oli kallein kahvi mitä olivat ostaneet 😂

Ehdottomasti parasta on yhteistyö mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa sekä asiakkailtamme tulevat mahtavat palautteet. Nautimme suuresti, kun näemme miten asiakkaamme saavat iloa tai pystyvät ilahduttamaan esimerkiksi tuotteemme lahjaksi saavaa henkilöä!

Tiimimme

Tutustu mahtavaan tiimiimme! Sähköpostimme ovat muotoa [email protected]