Wilfa SVART Uniform WSFB-100S kahvimylly

299.00

Lisätietoa

Wilfa on tehnyt jo useiden vuosien ajan yhteistyön maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Wilfan ja Timin yhteisenä suunnittelu on kehittää tuotetta paremman kahvin puolesta. Ensimmäinen askel hyvään kahviin on vastajauhetut kahvipavut ja tällä Flat burr -kahvimyllyllä onnistut.

Wilfa ja Tim Wendelboe kehittivät parantan kahvimyllyn. Wilfa SVART Uniform kahvimylly on paitsi tyylikäs, myös erittäin tukeva ja kestävä – valmistettu teräksestä ja alumiinista.

Tämä kahvimylly on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Hyvän kahvin salaisuus on vastajauhetut kahvipavut. Kahvin maun on erittäin tärkeää, että kahvi taan vasta juuri ennen sen valmistusta. Wilfan uusi Flat burr -kahvimylly, Wilfa SVART Uniform, jauhaa pavut ja tarkasti espressosta pannujauhatukseen ja kaikkia karkeuksia näiden väliltä.

Wilfa SVART Uniform kahvi tyylikäs ja laadukasmylly, jonka teräviinuutena, Timin sanoin, «on sen leveät ja litteät, ksestä valmistetut terät, jotka johavat pavut ja täydelliset, johatustulos on erittäin laajalaatuinen» Uniform kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät joha pavutilla skaalalla ja erittäin 41:llä karkeusasteella. Tällä myllyllä jauhat sopivaa kahvia niin Espressoon, Aeropressiin, «pour over» kahviin, suodatinkahviin, pressopannulle ja kaikille muille kahvin valmistusmenetelmille.

Kahvimylly toimii yhtä nappia painamalla ja sammuu automaattisesti, kun kaikki pavut on jauhettu.

Viimeistelyt, laadukkaat materiaalit. Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu metallista, mikä vähentää jauhetun kahvin staattisuutta.

Wilfa Svart -sovellus. Tim Wendelboe on kehittänyt sovellusen reseptejä ja neuvoja. Sovellus antaa sinulle ohjeita mm. siitä, kuinka jauhat juuri juuri kahvimäärän ja mitä karkeutta sinun tulisi käyttää.

Ominaisuuksia.

 

    • 58mm leveä Italiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettu flat-burr –levyterä.

 

    • Täsmällinen jauhatuskarkeus 41:llä karkeusasteella.

 

    • Erittäin kestävä runko– tehty valetusta alumiinista ja teräksestä.

 

    • Automaattinen jauhatuksen määräys.

 

    • Metallinen jauhatusastia vähentää kahvin staattisuutta