Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Wilfa SVART Uniform WSFB-100S kahvimylly

Wilfa on tehnyt jo useiden vuosien ajan yhteistyötä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Wilfan ja Timin yhteisenä tavoitteena on kehittää tuotteita paremman kahvin puolesta. Ensimmäinen askel hyvään kahviin on vastajauhetut kahvipavut ja tällä Flat burr -kahvimyllyllä onnistut varmasti.

299,00 

Ilmainen Tarkista saatavuus

Lisätietoa

Kuvaus

Wilfa ja Tim Wendelboe kehittivät täydellisen kahvimyllyn. Wilfa SVART Uniform kahvimylly on paitsi tyylikäs, myös erittäin tukeva ja kestävä – valmistettu teräksestä ja alumiinista.

Tämä kahvimylly on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Hyvän kahvin salaisuus on vastajauhetut kahvipavut. Kahvin maun kannalta on erittäin tärkeää, että kahvi jauhetaan vasta juuri ennen sen valmistusta. Wilfan uusi Flat burr -kahvimylly, Wilfa SVART Uniform, jauhaa pavut tarkasti ja täsmällisesti espressosta pannujauhatukseen ja kaikkia karkeuksia näiden väliltä.

Wilfa SVART Uniform on tyylikäs ja laadukas kahvimylly, jonka ainutlaatuisuutena, Timin sanoin, «on sen leveät ja litteät, teräksestä valmistetut terät, jotka jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti, jolloin jauhatustulos on erittäin tasalaatuinen» Uniform kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät jauhamaan pavut laajalla skaalalla ja erittäin tarkasti 41:llä karkeusasteella. Tällä myllyllä jauhat sopivaa kahvia niin Espressoon, Aeropressiin, «pour over» kahviin, suodatinkahviin, pressopannulle ja kaikille muille kahvin valmistusmenetelmille.

Kahvimylly toimii yhtä nappia painamalla ja sammuu automaattisesti, kun kaikki pavut on jauhettu.

Viimeistellyt, laadukkaat materiaalit. Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu metallista, mikä vähentää jauhetun kahvin staattisuutta.

Wilfa Svart -sovellus. Tim Wendelboe on kehittänyt sovellukseen reseptejä ja vinkkejä. Sovellus antaa sinulle ohjeita mm. siitä, kuinka jauhat juuri oikean kahvimäärän ja mitä karkeutta sinun tulisi käyttää.

Ominaisuuksia.

  • 58mm leveä Italiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettu flat-burr –levyterä.
  • Täsmällinen jauhatuskarkeus 41:llä karkeusasteella.
  • Erittäin kestävä runko– tehty valetusta alumiinista ja teräksestä.
  • Automaattinen jauhatuksen pysäytys.
  • Metallinen jauhatusastia vähentää kahvin staattisuutta

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 20 × 20 × 40 cm
Materiaali

Erittäin kestävä runko– tehty valetusta alumiinista ja teräksestä

Väri

Teräs

Terät

58mm leveä Italiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettu flat-burr –levyterä.

Takuu

5 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa SVART Uniform WSFB-100S kahvimylly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi