Wilfa Svart Uniform kahvimylly WSFBS-100B

349.00

Lisätietoa

Kahvimylly, joka takaa täydellisen kahvielämyksen!

Wilfa ja Tim Wendelboe kehittivät täydellisen kahvimyllyn. Wilfa on tehnyt jo useiden vuosien ajan yhteistyötä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa. Wilfan ja Timin yhteisenä tavoitteena on kehittää tuotteita paremman kahvin puolesta. Ensimmäinen askel hyvään kahviin on vastajauhetut kahvipavut ja tällä Flat burr -kahvimyllyllä onnistut varmasti.

Hyvän kahvin salaisuus on vastajauhetut kahvipavut. Kahvin maun kannalta on erittäin tärkeää, että kahvi jauhetaan vasta juuri ennen sen valmistusta. Wilfan uusi Flat burr -kahvimylly Wilfa SVART Uniform jauhaa pavut tarkasti ja täsmällisesti espressosta pannujauhatukseen ja kaikkia karkeuksia näiden väliltä. Tämä kahvimylly on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa.

Wilfa SVART Uniform on tyylikäs ja laadukas kahvimylly, jonka ainutlaatuisuutena, Timin sanoin, «on sen leveät ja litteät, teräksestä valmistetut terät, jotka jauhavat pavut hitaasti ja erittäin tarkasti, jolloin jauhatustulos on erittäin tasalaatuinen» Uniform kahvimyllyn 58 mm leveät terät pystyvät jauhamaan pavut laajalla skaalalla ja erittäin tarkasti 41:llä karkeusasteeseen. Näin saat varmasti maukasta ja täydellistä kahvia.

Kahvimyllyn karkeusaste on säädettävissä 41:llä asteella, jauhamaan juuri sopivaa kahvia kaikille valmistusmenetelmille. Tällä myllyllä jauhat sopivaa kahvia niin Espressoon, Aeropressiin, pour over kahviin, suodatinkahviin, pressopannulle ja kaikille muille kahvin valmistusmenetelmille.

Uniformin terät jauhavat pavut hitaasti ja todella tarkasti saaden aikaan erittäin tasalaatuisen jauhatustuloksen kuumenematta.

Kahvimyllyn kansi toimii myös 0,1 g tarkkuudella mittaavana digitaalivaakana! Yhdistä vaaka Bluetoothilla Wilfa Svart -sovellukseen Iphonessa tai Androidissa ja voit mm. seurata veden ja papujen suhdetta tarkasti.

Tim Wendelboe on kehittänyt Wilfa Svart -sovelluksen. Sovellus antaa sinulle ohjeita mm. siitä, kuinka jauhat juuri oikean kahvimäärän ja mitä karkeutta sinun tulisi käyttää.

Kahvimylly toimii yhtä nappia painamalla ja sammuu automaattisesti, kun kaikki pavut on jauhettu.

Wilfa SVART Uniform kahvimylly on paitsi tyylikäs, myös erittäin tukeva ja kestävä. Kahvimyllyn valmistuksessa on käytetty korkea laatuisia materiaalia, valmistettu teräksestä ja alumiinista. Jauhetun kahvin säiliö on valmistettu metallista, mikä vähentää jauhetun kahvin staattisuutta.

Testivoittaja!

”Paras ja tasaisin jauhatustulos”

”Uniformin muotoilu on uniikki ja älykäs, ja valmistuslaatu virheetön; mustaa anodisoitua alumiinia, kestävää terästä ja vaaka vahvistettua lasia. Kun mylly antaa johdonmukaisesti hyviä jauhatustuloksia ja on luokkansa paras useimmilla muilla alueilla, on mahdotonta olla myöntämättä Wilfa Uniformia testivoittajaksi.” Tek.no 5.10.2019

Wilfa Svart Uniform WSFBS-100B kahvimylly ominaisuudet:

  • kahvimylly jossa mukana 0,1 gramman tarkkuudella punnitseva talousvaaka, max 2 kg
  • Led-näyttö
  • Bluetooth-yhteys
  • Papusäiliön tilavuus: 75 g
  • Jauhetun kahvin säiliö: 75 g
  • 58 mm leveät teräksiset levyterät
  • 41 karkeusastetta
  • kestävä valualumiini- ja teräsrunko
  • metallinen jauhatusastia
  • iPhone ja Android-sovellukset asetusten ja käyttötapojen valitsemiseen