Wilfa SVART PRESICION WSP-2A, KAHVINKEITIN

399.00

Lisätietoa

Paremman kahvin puolesta!  Wilfa WSP-2A Svart Precision on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa valmistamaan maailman parasta suodatinkahvia. Modernin tyylikkäästi muotoillussa Wilfa Svart Presicion WSP-2A-kahvinkeittimessä on todella hiljainen käyttöääni ja patentoitu lämmitysjärjestelmä, joka takaa täydellisen valmistuslämpötilan. Suodattimen tuplaseinät pitävät lämpötilan vakaana myös uuton aikana. Keittimessä on irrotettava vesisäiliö veden ja kahvin suhteen osoittavalla asteikolla sekä Flow Control – virtauksensäädin. 1,25 litran kapasiteetti.

Irrotettavalla vesisäiliöllä saat aina raikasta, kylmää vettä suoraan hanasta. Vesisäiliöön on merkitty veden ja kahvin suhteen osoittava asteikko, jonka ansiosta kahvin annostelu on helppoa. Irrotettavaan suodattimeen voit mitata kahvin myös vaakaa käyttäen. Suodattimen Flow Control eli virtauksensäädin, josta voit säätää uuttoajan optimaaliseksi suhteessa kahvin ja veden määrään. Näin saat aina täydellisen aromikasta kahvia, valmistit sitten täyden pannullisen tai pienemmän määrän kerralla.

Svart Precisionissa on laadukas italialainen vesipumppu, joka tyhjentää keittimen kokonaan vedestä jokaisen syklin jälkeen. Näin jokaisessa kahvinvalmistuksessa käytetään vain puhdasta ja raikasta vettä. Patentoitu lämmitysjärjestelmä takaa täydellisen valmistuslämpötilan ensimmäisestä pisarasta viimeiseen. Lämpötila säilyy optimaalisena myös uuton aikana suodattimen tuplaseinien pitäessä lämpötilan vakaana. Omalla vastuksella varustettu lämpölevy pitää kahvin lämpimänä 40 minuuttia, jonka jälkeen keitin sammuu automaattisesti.

European Coffee Brewing Centren hyväksyntä takaa, että keitin täyttää korkeat laatuvaatimukset mm. lämpötilan ja ajan suhteen.

Svart Precision on makutestivoittaja! Norjan suurin tv-kanava TV 2 teki makutestin 8:lla eri kahvinkeittimellä valmistetulle kahville. Wilfa Svart Precision voitti ylivoimaisesti!

Ominaisuuksia.

  • Edistyksellinen, patentoitu lämmitysjärjestelmä takaa täydellisen valmistuslämpötilan ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.
  • Ainutlaatuinen teknologia ja pumppu, joka tyhjentää keittimen kokonaan – laitteeseen ei jää seuraavaan valmistukseen vaikuttavaa vettä.
  • Irrotettava vesisäiliö – aina raikasta ja puhdasta vettä suoraan hanasta.
  • Säädettävä ”flow-control” eli virtauksensäätö – täydellisen aromikasta kahvia niin yhteen kuppiin kuin täyteen pannuun.
  • Irrotettava suodatin, johon on helppo mitata kahvi myös vaakaa käyttäen.
  • ECBC:n hyväksyntä
  • Lämpimänäpitotoiminto ja automaattinen sammutus 40 minuutin kuluttua