Wilfa Classic Aroma CGWS-130B kahvimylly

149.00

Lisätietoa

Valmistit kahvisi sitten suodatinkahvinkeittimellä, pressopannulla tai vaikkapa aeropressillä, parasta kahvia saat kun jauhat pavut itse. Wilfa Svart Aroma -kahvimyllyssä on valittavissasi viisi erilaista, tarkkaa karkeusastetta hienosäädöin. Kahvimyllyn kartioterä murskaa pavut säilyttäen aromit parhaalla mahdollisella tavalla

Valmistit kahvisi sitten suodatinkahvinkeittimellä, pressopannulla tai vaikkapa aeropressillä, parasta kahvia saat, kun jauhat pavut itse. Wilfa Svart Aroma -kahvimyllyssä on valittavissasi viisi erilaista, tarkkaa karkeusastetta hienosäädöin. Kahvimyllyn kartioterä murskaa pavut säilyttäen aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Papusäiliötä kääntämällä voit valita karkeusasteen ja näiden asteiden välillä voit vaivatta hienosäätää saadaksesi juuri oikean jauhatuskarkeuden papujen ja makusi mukaan. Papusäiliö ja jauhetun kahvin astia on valmistettu läpinäkyvästä muovista, jossa on UV-suojaus. Virtajohto voidaan säilyttää pääyksikön alla.

Parasta kahvia saat, kun jauhat kahvipavut itse! Kahvipavuissa on jopa 800 tuoksun ja maun tuovaa yhdistettä, jotka alkavat haihtua ilmaan heti, kun papu jauhetaan. Jo 15 minuutissa haihtuvaisia aromeja on jäljellä enää n. 400. Jauhamalla pavut vasta juuri ennen kahvin valmistusta, saat parhaimman makuista kahvia jokaisella kerralla.

Laadukas terä jauhaa kahvin tarkasti. Kahvimyllyn kartioterä on päällystetty ruostumattomalla teräksellä. Terä jauhaa pavut murskaamalla sen sijaan, että leikkaisi ne säilyttäen aromit parhaalla mahdollisella tavalla ja saaden aikaan erittäin tasalaatuisen jauhatustuloksen.

Svart Aroman moottori on entistä hiljaisempi. Svart Aroman moottori ylikuormitussuojalla tuottaa vain hyvin vähän lämpöä ja tekee entistä tarkempaa jälkeä kahvin jauhamisessa. Hieman hitaampi jauhatusnopeus varmistaa, että kahvin tuoksun ja maun tuovat aromit säilyvät kahvissasi.

Ajastintoiminnon avulla voit asettaa ajan jauhettavan kahvin määrän mukaan. Ajastimesta voit valita 0-30 sekuntia. Varmista sopiva aika tietylle papulaadulle ja määrälle, ja jatkossa voit käyttää tätä asetusta.

Wilfa Svart Aroma -kahvimylly on saanut suitusta monelta taholta. Meille ehkä tutumpi taho, joka suosittelee tuotetta, on Paulig Kahvi-instituutti!

Lisäksi Svart Aroma kahvimyllylle toinen sija Svart Uniformin jälkeen suuressa kahvimyllytestissä Tek.no (Norja, 5.10.2019)

”Paras ostos, kun et tarvitse espressojauhatusta.”

”Wilfa Svart Aroma on kahvimylly, jonka suurimman osan tätä testiä lukevien ihmisten tulisi ostaa sillä poikkeuksella, että espressojauhatusta tämä kahvimylly ei tee. Muutoin mylly on kaikin puolin erittäin hyvä ja on myös paljon edullisempi kuin testin voittaja. Jos tarve ei ole jauhaa suodatinkahvikarkeutta merkittävästi hienompaa jauhatusta, niin Svart Aroma suoriutuu lähes yhtä hyvin kuin isoveljensä Svart Uniform vaikka hinta on lähes kolmannes siitä. Jos suodatinkahvi ja sitä karkeammat jauhatukset ovat sinun juttusi, mikään ei lyö Wilfa Svart Aromaa laudalta laadussa ja vastineessa rahalle.”

Ominaisuuksia.

  • 250 g kapasiteetti
  • 5 erilaista karkeusastetta, joiden sisällä erillinen hienosäätö
  • DC-moottorin ansiosta papu murskaantuu hitaammin ja lämpöä syntyy vähemmän
  • Ajastintoiminto
  • UV-suojattu papusäiliö
  • Virtajohto piilotettavissa koneen alle
  • Paulig Kahvi-instituutin suosittelema
  • Tek.no suosittelee!
  • 5 vuoden takuu!