Smuutit Kaffet

Smuutit Kaffet on tehty Arabica, Catuaí pavuista. Catuaí nimi tulee alkuperäiskielestä, Tupi-Guarani-kielellä ‘erittäin hyvää’. Tämä lajike tekee kahvista pehmeää, pähkinän ja suklaan vivahtavan makeaa kahvinautintoa.

 

Alkaen 10,80  tai tee jatkuva tilaus ja säästä jopa 10%

Poista

Käsittelemme tilaukset viikottain. Saat tilauksesi mukaiset kahvit tilauksesta seuraavalla viikolla.

Lisätietoa

Kuvaus

Smuutit Kaffet on tehty Arabica, Catuaí pavuista. Catuaí nimi tulee alkuperäiskielestä, Tupi-Guarani-kielellä ‘erittäin hyvää’. Tämä lajike tekee kahvikupista pehmeää, pähkinän ja suklaan vivahtavan makeaa kahvinautintoa.
Smuutit Kaffet, Paubrasil kahvi on jäljitettävissä viljelijään pakkauksessa olevan QR-koodin perusteella. Tuottajat kuuluvat yhteen Cerrado Coffee Growers Federationin kanssa toimivista yhdeksästä osuuskunnasta tai kuudesta yhdistyksestä. Kaikki Cerrado Coffee Growers Federationin yhteistyökumppanit ovat allekirjoittaneet lausunnon, jonka mukaan he toimivat Brasilian työvoimalakien mukaisesti ja säilyttävät kahvit valtuutettujen varastojen kanssa.
Tutustu Artikkeleissamme oleviin tietoihin, jotka koskevat tässä kahvissa käytettyihin papuihin, joita ovat siis, Arabica, (Catuai)

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paahtoaste

3/5

Maku

Pähkinäinen, Pehmeä, Suklainen

Alue

Cerrado Mineiro, Brasilia

Lajikkeet

Korkeus

1000-1400 m

Prosessointi

Natural

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smuutit Kaffet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *