Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Smeg BCC01 kahviautomaatti, Valkoinen

Uudella Smegin  BCC01 valkoisen värisellä täysin automaattisella kahvikoneella voit keittää tuoretta ja aromaattista kahvia oman kotisi lämmössä. Smegin täysautomaattisissa BCC01-kahvikoneissa on tyylikäs uusi muotoilu ja ne ovat vain 18 cm leveitä. Tämä kahviautomaatti on täydellinen valinta niille kahvin ystäville, jotka rakastavat mustaa kahvia, kuten espressoa, americanoa tai ristretto-kahvia.

799,00 

Ilmainen Toimitus 3-6 päivässä

Lisätietoa

Kuvaus

Uudella Smegin  BCC01 valkoisen värisellä täysin automaattisella kahvikoneella voit keittää tuoretta ja aromaattista kahvia oman kotisi lämmössä. Täysin automaattisessa kahvikoneessa on tyylikäs 50’ luvun retrohenkinen uusi muotoilu, ja kooltaan erittäin kompakti – leveys vain 18 cm. Smegin uudessa matta valkoisessa BCC01 kahviautomaatissa korostuvat pehmeät ja pelkistetyt linjat sekä kiiltävät reunukset, joille kontrastia antaa etuosan harjattu alumiinipaneeli. Värivaihtoehtoja löytyy tälle Smegin kahviautomaatille neljää väriä. Yhdessä tämän tyylikkään kahviautomaatin muotoilu ja värivaihtoehdot takaavat, että sopivat saumattomasti mihin tahansa keittiöön.

Smeg BCC01 kahviautomaatti on täydellinen valinta niille kahvin ystäville, jotka rakastavat mustaa kahvia, kuten espressoa, americanoa tai ristretto-kahvia. Yhdellä napin painalluksella Smegin automaattinen espressokeitin jauhaa pavut ja valmistaa maistuvan kahvin! Voit valita kaiken purujen koosta espresson määrään ja valmistaa juuri sinulle sopivaa espressoa. Kahvikoneessa on 19 barin paine, joka mahdollistaa papujen uuton juuri oikein paksun ja herkullisen creman muodostamiseksi. Säädettävän kuppitelineen ansiosta voit nauttia kahvisi lempikupistasi.

Täytä 150 g papusäiliö lempikahvipavuillasi ja valitse haluamasi kahvijuoma pikavalintavalikosta. Thermoblock-lämmitysjärjestelmän ansiosta kahvisi on valmista vain muutamassa sekunnissa. Näin helposti saat vaivattomasti täydellistä haluamaasi kahvia.

Integroitu teräksinen kartiomallinen poramylly tarjoaa saumattoman bean-to-cup-kokemuksen, ja säilyttää papujen tuoreuden.

Kahvikone on myös helppo puhdistaa, sillä siinä on irrotettava keitinyksikkö ja säiliö. Kahvin välittömän jauhamisen ansiosta sinun ei enää tarvitse käyttää kapseleita, mikä auttaa vähentämään jätteen määrää. Laite muistuttaa huollon tarpeesta merkkivalon sekä erityisen puhdistusohjelman avulla.

Smeg BCC01 kahviautomaatilla ei vain tee upeaa kahvia. Smeg-kahvikone tarjoaa luotettavan automaattisen toiminnan.  Koneessa on käyttövarma ja kestävä tekniikka. Kaikki on tarkkaan suunniteltu, jotta se sopii Smegin kauniiseen 50-luvun tyylisuuntaan.

Ominaisuudet:

– Kahvimyllyssä teräksiset terät
– Thermoblock
– Säädettävä kuppiteline
– 3 kahvin vahvuutta
– 7 erilaista kahvijuomaa
– Kiehuva vesi teetä varten
– Muistitoiminto
– Puhdistusohjelma: puhdistus / kalkinpoisto
– Automaattinen huuhtelu
– Yksi kuppi kahvia -toiminto
– Automaattinen sammutus 20 min. jälkeen
– Etupaneeli alumiinia, runko muovia
– Vain 18 cm leveä
– Takuu: 5 vuotta

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 43.00 × 18 × 33.6 cm
Väri

Valkoinen, matta

Materiaali

Runko erittäin kestävää muovia

Terät

Ruostumatonta terästä

Vesisäiliön tilavuus

1,4 l

Papusäiliön koko

150 g

Paine

19 bar

Teho

1350 W

Jännite

220 – 240 v.

Takuu

5 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Smeg BCC01 kahviautomaatti, Valkoinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi