Osta tämä tuote nyt ja saat kolmen kuukauden kahvit ilmaiseksi.

Sage The Oracle Touch Espressokone, Musta

2,693.00

Lisätietoa

Tervetuloa uuden sukupolven täysautomaattiselle kahvikoneelle, joka tuo aidon kahvilatasoisen laatukahvin valmistuksen kätesi ulottuville. Toisin kuin muut automaattiset kahvikoneet, the Oracle™ Touch ei tee kompromisseja. Tämä tekee kahvistasi aina kahvilatasoisen laadukasta. The Oracle™ Touch on älykkäämpi, automatisoitu espressokone, joka tuo makua, helppoutta ja laatua.

Sage Oracle Touch -kahvikoneella valmistat juuri sellaista kahvia kuin haluat helposti ja nopeasti.

Tervetuloa uuden sukupolven täysautomaattiselle kahvikoneelle, joka tuo aidon kahvilatasoisen laatukahvin valmistuksen kätesi ulottuville. Toisin kuin muut automaattiset kahvikoneet, the Oracle™ Touch ei tee kompromisseja. The Oracle™ Touch on älykkäämpi, automatisoitu espressokone, joka tuo makua, helppoutta ja laatua.

Sage Oracle Touch -kahvikoneella valmistat juuri sellaista kahvia kuin haluat helposti ja nopeasti.

Laaja valikoima erilaisia asetuksia mahdollistaa juoman vahvuuden säätämisen omien mieltymysten mukaan. Voit ohjelmoida koneen muistiin jopa 8 henkilökohtaista, erilaista kahvijuomaa. Värilliseltä TFT kosketusnäytöltä on helppo valita haluttu kahvityyppi. Käyttäjäystävällinen sisäänrakennettu ohjeistus auttaa sinua keittämään juuri mieleistäsi kahvia. Kosketusnäytön ansiosta voit valita haluamasi juomat yhdellä kosketuksella. Integroitu kartiomainen mylly annostelee, jauhaa ja tiivistää 22 g, eli tupla-annokseen tarvittavan määrän kahvia automaattisesti.

Välttävän tai tasapainoisen espresson välinen ero voi johtua vain 1 ºC:n lämpötilan muutoksesta. Oracle® Touch käyttää digitaalista lämpötilan säätötekniikkaa (PID). Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuplaboilerit pitävät veden lämpötilan jatkuvasti optimaalisena kahvin valmistusta ja maidon vaahdotusta varten.

Ylipaineventtiili (OPV) on ominaisuus, joka sisältyy Oracle® Touchiin. Tämä rajoittaa maksimipainetta koko uuton ajan, näin estetään kahvin muuttumista katkeran makuiseksi.

Kahvilalaatuinen kahvi on hienoa tasapainoilua espresson ja täyteläisen makeahkon mikrorakenteisen maitovaahdon kanssa. Höyrysuutin vaahdottaa automaattisesti maidon makusi mukaan ja luo baristalaatuisen silkkisen mikrovaahdon, joka parantaa kahvin makua.

Todellisen kahvilatasoisen laatukahvin 4 avainkohtaa. Nämä asiat hoituvat Sage Oracle Touch -kahvikoneella helposti ja nopeasti.

1. Annostelu

19 – 22 g annosmäärä takaa rikkaan ja täyden aromin kahvillesi.

2. Lämpötila

Vain 1°C voi ratkaista, tuleeko espressoosi tasapainoinen maku vai ei. The Oracle™ Touch käyttää digitaalista lämpötilan ohjaus(PID) –teknologiaa, joka rekisteröi ja minimoi jokaisen poikkeaman uuton aikana, ja pitää lämpötilan optimaalisena.

3. Paine

Täyteläisimmän maun luominen kahviin vaatii oikean paineen oikeaan aikaan. The Oracle™ Touch käyttää matalapaineista esiuuttoa vaihtaen tasaisesti kahvin suodattumisen ja kahvin vetäytymisen välillä.

4. Höyry

Jotta saat maitoon samettimaisen koostumuksen, tarvitset oikean höyrypaineen tuomaan ilmaa ja muodostamaan tuhansittain pieniä kuplia. Siksi loimme the Oracle™ Touchiin automaattisen maidonvaahdottimen, joka on suunniteltu tekemään maidostasi lattetaiteelle olennaisen tärkeän silkinpehmeän vaahdon.

The Oracle Touch – Black Truffle ominaisuudet:

Ihanteellisen helppokäyttöinen värillinen TFT kosketusnäyttö

5 valmista kahvimakua: Espresso, long black, latte, flat white ja cappuccino

Automaattinen jauhatus, annostelu ja tamppaus integroidulla kartiomyllyllä

Automaattinen / manuaalinen maidon lämpötila ja vaahdotus

Kaksoisrakenteinen keitin ruostumatonta terästä

Uutto ja maidon teksturointi samaan aikaan

PID-ohjaus ja uuttolämpötilan rajoitus +/-1°C sisään

Matalapaine esiuutto

Ylipaineventtiili (OPV) rajoittaa paineen korkeintaan 9 bariin.

Uuttopää pitää lämpötilan tasaisena vesisäiliöstä kuppiin

15 barin italialainen pumppu

58 suodatinkahva

Integroitu kartioteräinen kahvimylly ruostumattomasta teräksestä

Säädettävä jauhatus

Jauhatusasetusten määrä 45

Muistitoiminto

Puhdistustarpeenilmaisin

Kalkkimääränilmaisin

Puhdistusohjelma

Kuumavesitoiminto

Irrotettava vesisäiliö

Myyntipakkaus sisältää:

58 suodatinkahva

Maitokannu

Puhdistuspakkaus

Suodatin yksittäiselle tai tupla-annokselle