Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Sage Soft Top ™ Luxe Musta, vedenkeitin

Sage esittelee tyylikkään ja käytännöllisen vedenkeittimen, nimittäin Soft Top Luxe -keittimen. Soft Top Luxe Black kuuluu Sagen vedenkeittimien korkealaatuiseen perheeseen, jossa on useita käytännöllisiä ja käteviä ominaisuuksia. Vedenkeitin on monessa kodissa yksi keittiön käytetyimmistä koneista ja sen avulla voidaan myös lämmittää vettä muihinkin tarkoituksiin kuin vain teehen.

169,00 

Ilmainen Tarkista saatavuus

Lisätietoa

Kuvaus

Soft Top Luxe Black kuuluu Sagen vedenkeittimien korkealaatuiseen perheeseen, jossa on useita käytännöllisiä ja käteviä ominaisuuksia. Vedenkeitin on monessa kodissa yksi keittiön käytetyimmistä koneista ja sen avulla voidaan myös lämmittää vettä muihinkin tarkoituksiin kuin vain teehen.
Tämän vedenkeittimen kansi on erityisesti suunniteltu avautumaan ja sulkeutumaan pehmeimmällä mahdollisella tavalla ja minimoimaan vesiroiskeet ja kuumaa höyryä. Erittäin hyvä ominaisuus itsensä suojaamiseksi esim. palovammalta. Kannun ikkuna on varustettu kätevillä mitoilla ja valmistettu täysin BPA-vapaasta materiaalista!
Soft Top Luxe on muotoilultaan erittäin kaunis, tyyli on puhdaslinjainen ja arvokas. Veden keittimessä on paljon käytännöllisiä ominaisuuksia. Kannua voi kääntää 360 astetta ja siinä on sisäänrakennettu johtoselaus, joka tekee säilytyksestä mahdollisimman helppoa. 2400 watin lämmitys teho varmistaa myös, että vesi kiehuu todella nopeasti! Automaattinen sammutus pitää huolen siitä, ettei keitin vahingoitu esimerkiksi kuivu, palaa pilalle.
Quiet boil -lämpöelementin ansiosta keittyvän veden höyrykuplat pysyvät pieninä veden lämmetessä. Tämä auttaa siihen, että keitin on myös hiljainen.

Ominaisuudet:

• Ergonominen kahva
• Easy-View-vesiikkuna
• Molemminpuolinen vesi-ikkuna
• Johdoton kannu
• 360 asteen monisuuntainen pohja, jossa johdonvarastointi
• Automaattinen sammutus!

Lisätiedot

Mitat 23.3 × 17.5 × 24.5 cm
Materiaali

Ruostumaton teräs

Väri

Musta

Vesisäiliön tilavuus

1,7 litraa

Teho

2400 W

Jännite

220 – 240 v.

Takuu

2 vuotta kotikäytössä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sage Soft Top ™ Luxe Musta, vedenkeitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi