Nivona NICR530 kahviautomaatti

799.00

Lisätietoa

Korkealuokkainen Nivona NICR530 kahviautomaatti on täydellinen valinta jos nautit hyvästä kahvista. NICR530 on väriltään tyylikäs hopean harmaa höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys. Monipuolinen kahviautomaatti on täynnä loistavia ominaisuuksia, jotka tekevät kahvihetkestäsi täydellisen.
Nivona NICR530 on kahviautomaatti, jossa on mahdollista itse vaikuttaa esimerkiksi maitovaahdon määrään. Automaatissa on manuaalinen maidonvaahdotin, joka on myös helppo pitää puhtaana. Laite on väriltään tyylikäs hopean harmaa höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys.

Korkealuokkainen Nivona NICR530 kahviautomaatti on täydellinen valinta, jos nautit hyvästä kahvista. NICR530 on väriltään tyylikäs hopean harmaa höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys. Monipuolinen kahviautomaatti on täynnä loistavia ominaisuuksia, jotka tekevät kahvihetkestäsi täydellisen.

Nivona NICR530 kahviautomaatti on kone, jossa voit itse vaikuttaa esimerkiksi maitovaahdon määrään. Automaatissa on manuaalinen maidonvaahdotin, joka on myös helppo pitää puhtaana. Nivona NICR530 kahviautomaatti on väriltään tyylikäs hopean harmaa höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys.

Nivona on Saksan Nürnbergissä toimiva ja kahviautomaatteihin erikoistunut yritys. Vuodesta 2005 alkaen on Nivona keskittynyt ainoastaan kahviautomaattien valmistamiseen, ja vuosien saatossa saavuttanut useita testimenestyksiä mm. Saksan isoimman ja riippumattoman testauslehden Stiftung Warentest:n kahviautomaattitesteissä.
Nivona NICR530 kahviautomaatti, jossa on runsaasti erinomaisia ominaisuuksia, jotka tekevät kävin valmistamisesta helppoa ja mielekästä.
Laite kertoo digitaalisen symbolinäytön kautta kulloisenkin toimintatilan sekä asetut arvot.

Maidonvaahdotin on manuaalinen. Voit itse päättää tarkan määrän, kuinka paljon vaahdotat maitoa esimerkiksi cappuccinoosi.

Nivona NICR530 kahviautomaatti on hiljainen kone. Tämä ominaisuus tekee kahvin valamisesta mukavaa ja eikä sen melu häiritse, vaikka olisi vieraitakin samassa tilassa. Laadukas teräksestä valmistettu mylly takaa aromirikkaan kahvin ja oikeanlaisen, tasaisen jauhatustuloksen. Myllyssä on lisäksi hienosäätö karkeudelle.

Nivona NICR530 kahviautomaatilla voit säätää kahvin lämpötilan sekä vahvuuden kolmesta vaihtoehdosta mieleiseksesi.

Kahviautomaatin puhtaanapidon ei tarvitse olla vaikeaa. Nivona kahviautomaateissa olevat automaattiset puhdistusohjelmat käynnistyvät nappien painalluksella. Käyttäjän huolehdittavaksi jää ainoastaan säännöllisyys. Uuttoyksikön ollessa helposti irrotettava kuten Nivonassa, laitteen puhtaana pitäminen on entistäkin helpompaa. Näin säästyy myös rahaa koska uuttoyksikön puhdistamiseksi ei tarvita erillistä huoltoliikettä vaan käyttäjä voi sen tehdä helposti itse.

Kodeistamme löytyy erikokoisia kuppeja erilaisille juomille. Nivona kahviautomaattien korkeussäädettävä suutinyksikkö takaa, että alle mahtuu kuppi kuin kuppi.

Mikäli haluat valmistaa kahvin jo jauhetusta kahvista, löytyy Nivona kahviautomaateista jauhesäiliö, johon voidaan annostella kerta-annos jo jauhettua kahvia ja valmistaa juoma siitä. Kätevää jos jotain lempikahviasi ei ole saatavana papuna juuri nautintohetkellä.

Nivona kahviautomaateissa on kiinnitetty huomiota paitsi valmiin juoman makuun, myös papujen säilyvyyteen. Tästä syystä kaikissa Nivona kahviautomaateissa on erikoisvalmisteinen aromikansi papusäiliössä joka säilyttää aromit.

Nivona NICR530 kahviautomaatin ominaisuuksia:

  • Digitaalinen symbolinäyttö

  • Manuaalinen Pro-Spumatore maitovaahdotin

  • Aromatica-järjestelmä

  • Hiljainen teräksestä valmistettu kahvimylly

  • Parannettu äänieristys

  • Irrotettava uuttoyksikkö

  • Kahvin lämpötilan säätö 3-tasoa

  • Kahvin vahvuuden säätö 3-tasoa

  • ECO- energiansäästötoiminto

  • Puhdistus, kalkinpoisto ja huuhtelu yhdellä napin painalluksella.

  • Säädettävä suutinyksikön korkeus jopa 14cm

  • Vedenmäärän tarkistusindikaattori

  • Kahvin jauhatuksen karkeuden säätö

  • Mukiteline

  • Jauhesäiliö valmiin kerta-annoksen lisäämistä varten

  • Aroma -kahvisäiliön kansi

  • Lisäksi mukana Claris vedenpuhdistusfiltteri, puhdistustabletit, maitoputki ja annoslusikka kahville

 

Black Friday

Kaikki kahvit -20 % koodilla: BLACKCOFFEE