Nivona NICR 796 Kahviautomaatti

1,199.00

Lisätietoa

Nivona NICR 796 Kahviautomaatti on täydellinen kahviautomaatti, helppokäyttöisyyttä ja tyylikkyyttä etsivälle. Unelma kahviautomaatti innokkaalle kotibaristalle. siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, Live Programming sekä täysautomaattinen maidonvaahdotin. Laiteessa on tyylikäs hopeinen pinta höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys.

Nivona NICR 796 Kahviautomaatti kuuluu Nivona 7-sarjaan. Nämä automaattiautomaatit tarjoavat monipuolisesti kahvia, jossa kahvin valmistus on helppoa ja mukavaa. nautimeria nauttia cappuccinoa, espressoa,cafe lattea tai acanoa niin näillä laitteilla pääset erinomaisiin tuloksiin. Laitteen kätevät säätömahdollisuudet ja uutto-ominaisuudet mahdollistavat omien suosikkireseptien muokkauksen sekä tallennuksen. Modernin hopeassa Nivona 796 CafeRomaticassa myös Nivonan Aroma Balance Systemissä, joka määrää veden painetta, uuttoa sekä esiuuttoa. Näillä ominaisuudetsilla kahvista löytää parhaat puolet esiin. valita jokaiselle juomalle erikseen Voit mieleisesi aromiprofiilin.Saat siis samasta kahvilaadusta samoilla vahvuus- ja vedenmäärä asetuksilla irti monia eri makutyylejä. Todellinen kahvifiilistelijän unelma!

Laitteeseen on esiasennettu 8 erityyppistä tehdasvalmisteista juomaa ja voi tallentaa yhden reseptin. Integroitu “My Coffee” -toiminto anna sinun jatkaa ja luoda suosikkijuomasi, jonka valmistukseen tarvitaan vain napin painallus. “OneTouch Spumatore” -järjestelmä auttaa antamaan Cappuccinoa ja muita maitojuomia nopeasti ja helposti, voit käyttää interaktiivista ohjelmointia – kaikkien reseptien avulla, jotta saat nopean kahvin.

Nivona NICR 796 Kahviautomaatti on täydellinen kahviautomaatti, helppokäyttöisyyttä ja tyylikkyyttä etsivälle. Unelma kahviautomaatti innokkaalle kotibaristalle. siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, Live Programming sekä täysautomaattinen maidonvaahdotin. Laiteessa on tyylikäs hopeinen pinta höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys.

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin, joka keskustelee iOS tai Android älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai päästä ylläpitoon kotisohvallasi. Laite tarjoaa tallentaa muistiin 5 omaa reseptiä. Voit siis valmista valmistustavan mille tahansa juomalle tehtaalla esiasennettujen juomaohjelmien lisäksi.

Haluttaessa valmistaa kahvia jo jauhetusta kahvista, löytyy Nivona kahviautomaateista jauhesäiliö, johon annostellakerta-annos jo jauhettua kahvia ja valmistaa juomaa siitä. Kätevää jos jotain lempikahviasi ei ole papuna juuri nautintohetkellä.

Laitteen ylläpito ja puhdistus on erittäin nopeaan ja kahvikoneen ohjeistaa näytön valvooike toimenpiteisiin. Uuttoyksikön helposti irrotettava kuten Nivonassa,puhtaana pitäminen on paljonkin helpompaa. Näin säästäyy myös rahaa koska uuttoyksikön puhdistamiseksi ei tarvita erillistä huoltoliikettä vaan käyttäjä voi sen tehdä helposti itse.

Maitona voit käyttää suosikkimaitoasi tai kasvimaitoa. Voit kaataa maidon toiseen kuppiin ja pitää maitoletkun suoraan sin – laite valmistaa kädenkäänteessä cappuccinon sinulle. Voit myös hankkia erillisen maitosäiliön suurempimalle kapasiteetille (myydään erikseen).

Nivonaautomaateissa on kiinnitetty kahvia valmiin juoman makuun, myös papujen säilytysvyyteen. jokassa kahvipavussa on yli 800 erilaista aromiaa. Joten on tärkeää, että tämä asia on otettu huomioon. Tästä kaikesta Nivona kahviautomaateissa on erikoisvalmisteinen aromikansi papusäiliössä, joka tulee aromit.

Tämä kahvikone on varustettu värikkäällä, selkeällä TFT-näytöllä. Tämä helottaa koneen käyttöä. Tätä kautta pystyt hoitamaan kaikki tarvittavat asiat.

Irrotettava panimoyksikkö – ja hygienistä puhdistusta varten, takaa kahvin laadun. Kahvikoneen ohjelmaen käsittelymisen helpottelynNIVONA asensi hygieeniset hoito-t puhdistetaan, kalkinpoistoon ja huuhteluun yhdellä napin painalluksella.

Ominaisuudet:

  • Värinäyttö ja uusi tyylikäs hopea design

  • OneTouch maidonvaahdotustoiminto

  • Aroma Balance System

  • My Coffee: yksi tallennettava oma resepti

  • Bluetooth ja Nivona-sovelluksen käyttö

  • Reseptien live-tallennus

  • Äänieristetty

  • Teräksinen kahvimylly (kartio)

  • Uutinyksikön helppo irrotus ja pesu

  • 3-tasoinen kahvin lämpötilan säädin

  • 5-tasoinen kahvin voimakkuuden säädin

  • Automaattinen maitojärjestelmän huuhtelu

  • Helppo puhdistus-, kalkinpoisto- ja pesuohjelma

  • 14cm säätövara kahvikupille

  • Kahvi- ja vesimäärän ilmoitukset

  • Jauhatusasteen säädöt

  • Kupinlämmitin

  • Vettä teelle

  • Kansi joka pitää aromit tallella

Pakkauksessa mukana Claris-vedensuodatin, puhdistustabletit, maitoletkut sekä mittalusikka.

Osallistu arvontaan ja voita

Kuukauden kahvit ilmaiseksi!