Nivona CafeRomatica NICR-675 kahviautomaatti

998.00

Lisätietoa

Nivona NICR-675 on upouusi kahviautomaatti, joka tarjoaa laajan valikoiman yleisiä kahvinvalmistusvaihtoehtoja. Ainutlaatuisen Spumatore-maitovaahdottimen valmistat helposti kermaisen cappuccinon! Nivona NICR675 on täydellinen kahviautomaatti innokkaalle kotibaristalle. Laite on väriltään varten hopean teräksinen höystettynä kromisilla yksityiskohdilla, ja siinä on paranneltu äänieristys.

Nivona NICR-675 on upouusi kahviautomaatti, joka tarjoaa laajan valikoiman yleisiä kahvinvalmistusvaihtoehtoja. Ainutlaatuisen Spumatore-maitovaahdottimen valmistat helposti kermaisen cappuccinon! Nivona NICR675 on täydellinen kahviautomaatti innokkaalle kotibaristalle. Laite on väriltään varten hopean teräksinen höystettynä kromisilla yksityiskohdilla.

Sen lisäksi voit säätää kahvin vahvuutta ja veden määrää, on Aroma Balance Systemillä varustetuissa Nivona kahviautomaateissa mahdollisuus säätää aromiprofiileja. Valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa. Järjestelmän asetus paineen ja virtauksen vaihteluun valmistusprosessin aikana ja tarjoaa näin lukemattomia eri makuprofiileja. Saat siis samasta kahvilaadusta samoilla vahvuus- ja vedenmäärä asetuksilla irti monia eri makutyylejä. Hiljainen, kovasta teräksestä valmistettu mylly aromirikkaan kahvin takaa oikeanlaisen, tasaisen jauhatustuloksen. Myllyssä on lisäksi hienosäätö karkeudelle. Todellinen kahvifiilistelijän unelma!

Laitteessa on sisäänrakennettu Bluetooth vastaanotin, joka keskustelee iOS tai Android älylaitteeseen ladattavan sovelluksen kanssa. Näin voit suunnitella reseptejä, valmistaa kahvin tai tutustua laitteen ylläpitoon kotisohvallasi. Laite tarjoaa mahdollisuuden tallentaa muistiin 5 omaa reseptiä. Voit siis määritellä haluamasi valmistustavan mille tahansa juomalle tehtaalla esiasennettujen juomaohjelmien lisäksi. Voit säätää kahvin tai pelkän kuuman veden (esim. teetä varten) lämpötilan kolmesta vaihtoehdosta mieleiseksesi. Kahvin vahvuussäätöjä on jopa viisi.

Selkeän värinäytön avulla on helppo valita haluttu juoma ja säätää laitteen asetukset halutuiksi. Pelkistetyn, kahden kiertonäppäimen avulla toteutettu käyttöliittymä helpottaa ja nopeuttaa käyttöä toisin kuin hankalat mekaaniset nappulaviidakot.

Nivona CafeRomatica NICR-675 kahviautomaatti, tässä koneessa on maidonvaahdotinjärjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä vaahdotus itse, jolloin voit päättää juuri haluamasi määrän vaahtoa. Toisin kuin täysin manuaalinen vaahdotin, Easy Spumatore mahdollistaa maidon oton suoraan tölkistä tai erillisestä maitosäiliöstä. Myös puhdistus on äärimmäisen helppoa. Nivona CafeRomatica NICR-675 kahviautomaatti on todella helppokäyttöinen ja selkeä looginen kone. Puhtaanapidon ei tarvitse olla vaikeaa. Nivona kahviautomaateissa olevat automaattiset puhdistusohjelmat käynnistyvät nappien painalluksella. Käyttäjän huolehdittavaksi jää ainoastaan säännöllisyys.

Uuttoyksikön ollessa helposti irrotettava kuten Nivonassa, laitteen puhtaana pitäminen on entistäkin helpompaa. Näin säästyy myös rahaa koska uuttoyksikön puhdistamiseksi ei tarvita erillistä huoltoliikettä vaan käyttäjä voi sen tehdä helposti itse.

Nivona kahviautomaateissa on kiinnitetty huomiota paitsi valmiin juoman makuun, myös papujen säilyvyyteen. Jokaisessa kahvipavussa on yli 800 erilaista aromia. Joten on tärkeää, että tämä asia on otettu huomioon. Tästä syystä kaikissa Nivona kahviautomaateissa on erikoisvalmisteinen aromikansi papusäiliössä, joka säilyttää aromit.

Mikäli haluat valmistaa kahvin jo jauhetusta kahvista, löytyy Nivona kahviautomaateista jauhesäiliö, johon voidaan annostella kerta-annos jo jauhettua kahvia ja valmistaa juoma siitä. Kätevää jos jotain lempikahviasi ei ole saatavana papuna juuri nautintohetkellä.

OMINAISUUDET

  • ”Kahvini” myös tallentaa (5 septiä)

  • 2 kupin toiminto espressoa / kahvia varten

  • Kahvin säätää noin. 20 ml – 240 ml

  • TFT-värikosketusnäyttö

  • Bluetooth yhteys NIVONA-sovellukselle (iOS ja Android)

  • Manuaalinen Easy Spumatore

  • Erittäin hiljainen

  • Myllyssä laadukkaat kartioterät karkaistusta terästä

  • Automaattiset huolto-ohjelmat kalkinpoistoa ja puhdistusta varten

  • Uuttoyksikkö voidaan irrottaa puhdistusta varten

  • Kupinvalaisin

  • CLARIS vedensuodatin sis. Autom. ilmoitus suodattimen vaihdosta

  • Lokero jauhettua kahvia varten (yhdelle annokselle)

  • Irrotettava vesisäiliö

  • Kuumavesitoiminto teevedelle

  • Kupinvalaisin

Black Friday

Kaikki kahvit -20 % koodilla: BLACKCOFFEE