Honduras Marcala

11.1038.20

Honduras Marcala paahdetaan hyvin tummaksi, joka antaa kahville hyvin pehmeän ja aromirikkaan tuoksun ja suutuntuman.

Lisätietoa

Honduras Marcala paahdetaan hyvin tummaksi, joka antaa kahville hyvin pehmeän ja aromirikkaan tuoksun ja suutuntuman.

Hondurasin lounaisosassa El Salvadorin rajalla sijaitsee sen parhaiten tunnettu kahvin viljelyalue, Montecillosin vuoret. Siellä on ihanteellinen maaperä ja ilmasto kahvin viljelyyn. Honduras Marcala kahvi kasvatetaan hyvin korkealla (SHG) ja alhaisissa lämpötiloissa, joten kahvi on kypsynyt hitaasti ja sen pavut ovat hyvin tiheitä.
Siellä sijaitseva Marcala sai ensimmäisen suojellun alkuperänimityksen kahville. Kahvin tuottajat koostuvat pienviljelijöistä ja kahvi kasvatetaan ekologisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita.

Paahtoaste

4/5

Alkuperä

La Paz, Honduras

Makuvivahteet

Täyteläinen, tumma, pehmeä, aromikas

Prosessointi

Pesty (washed)

Kasvatuskorkeus

+1350 m

Lajikkeet

100 % Arabica