Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Herkku Kaffet

Tämän erikoiskahvin kasvattaa pienviljelijäperhe Nicolas Viamonte Quispe Finca San Santiagossa 1800 metrin korkeudella merenpinnasta. Andien vuoristossa Tunkimayon laaksossa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Tunki-kahvi on useaan otteeseen valittu Perun parhaimpiin kahveihin.

Alkaen 3,40  tai tee jatkuva tilaus ja säästä jopa 10%

Poista

Käsittelemme tilaukset viikottain. Saat tilauksesi mukaiset kahvit tilauksesta seuraavalla viikolla.

Lisätietoa

Kuvaus

Tämän erikoiskahvin kasvattaa pienviljelijäperhe Nicolas Viamonte Quispe Finca San Santiagossa 1800 metrin korkeudella merenpinnasta. Andien vuoristossa Tunkimayon laaksossa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita. Tunki-kahvi on useaan otteeseen valittu Perun parhaimpiin kahveihin. Vain kypsät marjat poimitaan käsin ja ne pulpperoidaan ja pestään Andien lähdevedellä. Kahvi kuivataan korotetuilla pöydillä.
Pienviljelijäperhe Nicolas Viamonte on Cecovasa-osuuskunnan jäsen. Osuuskunta koostuu alkuperäiskansojen, Quechuan ja Aymaran kahvinviljelijöiden yhdistyksestä Perun Andeilla Tambopatan viidakkolaaksossa Inambarissa lähellä Titicaca-järveä.
Tutustu Artikkeleissamme oleviin tietoihin, jotka koskevat tässä kahvissa käytettyihin papuihin, joita ovat siis, Arabica (Caturra, Bourbon, Typica)

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paahtoaste

2/5

Maku

Karamelli, Makea, Pehmeä

Alue

Tambopata, Inambari, Puno, Peru

Lajikkeet

Korkeus

1200 – 1800 m

Prosessointi

Pesty

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herkku Kaffet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi