Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Exotic Blend Ethiopia

Legendan mukaan kahvin löysi Etiopiasta ensin Kaldi-niminen paimen 900-luvulla, kun hän huomasi vuohiensa käyttäytyvän sekopäisesti syödessään kasvien kahvikirsikoita. Exotic Blend Ethiopia on premium-tuote, jossa aromit ja maut ovat poikkeuksellisen herkullisia ja huomattavasti parempia kuin mitä olet tottunut löytämään supermarketista. Jos et ole kokeillut vaaleapaahtoista kahvia aikaisemmin niin suosittelemme kokeilemaan Exotic Blend Ethiopia kahviamme.

Alkaen 3,40  tai tee jatkuva tilaus ja säästä jopa 10%

Poista

Käsittelemme tilaukset viikottain. Saat tilauksesi mukaiset kahvit tilauksesta seuraavalla viikolla.

Lisätietoa

Kuvaus

Exotic Blend Ethiopia tulee Mensur Aba Hikan tilalta. Mensur on viljellyt ja prosessoinut kahvin itse ja voi siten vaikuttaa kahvin makuun enemmän. Hänen kahvinsa onkin saavuttanut maisteluissa pisteet SCA:86.25. Mensur Aba Hikan maatila on hieman yli 18 hehtaaria. Pääasiallinen sato tapahtuu lokakuusta joulukuuhun ja sato kerätään yksinomaan hyvin tarkalla valikoivalla käsin poiminnalla. Kahvi on prosessoitu natural menetelmällä̈, kokonaiset kahvimarjat ovat olleet 15-24 päivän ajan esillä korotetuilla pöydillä̈ sääolosuhteista riippuen, kunnes kahvi on valmis jatkojalostusta varten.

Mensurin toiminta on aika poikkeuksellista, yksittäinen maatila Etiopiasta on harvinaista ja erittäin haastavaakin. Suurin osa Etiopiasta peräisin olevista kahveista tulee tietystä osuuskunnasta, jossa monet pienet tilanomistajat kyseiseltä alueelta / osuuskunnasta toimittavat kirsikkansa jalostettaviksi.

Tämä kahvi on niin sanotusti hintansa väärti. Exotic Blend Ethiopia on premium-tuote, jossa aromit ja maut ovat poikkeuksellisen herkullisia ja huomattavasti parempia kuin mitä olet tottunut löytämään supermarketista. Jos et ole kokeillut vaaleapaahtoista kahvia aikaisemmin niin suosittelemme kokeilemaan Exotic Blend Ethiopia kahviamme.
Kahvin historian alku viittaa juuri Etiopiaan. Tiesitkö että paikallinen Etiopialaisten tietämys on avain parhaiden kahvikasvien löytämiseen tiettyinä vuodenaikoina. Legendan mukaan kahvin löysi Etiopiasta ensin Kaldi-niminen paimen 900-luvulla, kun hän huomasi vuohiensa käyttäytyvän sekopäisesti syödessään kasvien kahvikirsikoita.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Paahtoaste

1/5

Maku

Aprikoosi, vanilja, kirsikka

Alue

Etiopia, Kota Kebele, Oromia

Korkeus

2000 – 2100 m

Lajikkeet

Prosessointi

Natural

SCA cup score pisteet

86.25

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Exotic Blend Ethiopia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi