Osta tämä tuote nyt ja saat kolmen kuukauden kahvit ilmaiseksi.

De’Longhi Primadonna Elite Experience kahviautomaatti

1,797.00

Lisätietoa

Italiassa suunniteltu ja valmistettu täysautomaattinen De’Longhi Primadonna Elite Experience -kahviautomaatti tarjoaa sinulle kahvilatasoisen kahvinautinnon joka päivä, mukavasti kotonasi. Hipaisunäytöllä ja huipputeknologialla varustettu täysautomaattinen De’Longhi Primadonna Elite Experience on paljon enemmän kuin kahviautomaatti. DēLonghin lippulaivakahviautomaatissa on kaikki mitä tarvitset kahvinvalmistukseen.

Italiassa valmistetun Primadonna Elite Experience -kahviautomaatin kiiltäväksi harjattu teräspinta yhdistettynä dynaamiseen muotoiluun luo arvokkaan ja viimeistellyn lopputuloksen. Tätä on italialainen design parhaimmillaan!

De’Longhi Primadonna Elite Experience – suuria nautintoja yhdellä hipaisulla! Hipaisunäytöllä ja huipputeknologialla varustettu täysautomaattinen De’Longhi Primadonna Elite Experience on paljon enemmän kuin kahviautomaatti. Piristä arki-iltaasi ylellisen suklaisalla kaakaolla tai yllätä ystäväsi kylmillä kahvidrinkeillä, nimittäin nyt teenjuojiakaan ei ole unohdettu.

Johtavan kahvilaitevalmistajan täysautomaattiset kahvikoneet on suunniteltu palvelemaan kiireistä arkeasi täydellisellä kahvinautinnolla kruunattuna. Olet sitten espresson, doppion, cappuccinon tai americanon ystävä, voit nauttia kahvilatasoisesta kahvista mukavasti ja huolettomasti kotonasi, joko itseksesi tai perheen ja ystävien kesken.

Huipputeknologiaa hyödyntävän kahviautomaatin värillinen 4,3” kosketusnäyttö on helppo käyttää ja valittavana on kattava valikoima toinen toistaan herkullisempia kahvijuomia.

Automaatissa on 6 eri käyttäjäprofiilia, jotka voidaan nimetä käyttäjien mukaan. Näiden avulla voi helposti räätälöidä ja tallentaa kahvijuomat kukin käyttäjä mieltymyksensä mukaan. Kukin voi vapaasti luoda kokonaan uusia juomia tai muokata klassikkojuomien vahvuuden, pituuden ja lämpötilan oman makuun sopivaksi.

Kahvi on taatusti niin tuoretta kuin kahvipapusikin. Integroitu kahvimylly jauhaa pavut aina tuoreeltaan. Jauhatuskarkeus säädettävissä oman maun mukaiseksi. Kartionmuotoiset jauhatusterät on kalibroitu 100 prosentin tarkkuudella Tämän takaa, että nautit aina aromikkaasta kahvista, joka kupillisella. Tämän helpommin ei täydellinen kahvi valmistu!

De’Longhi Coffee link – sovellus on oivallinen ja hauska ominaisuus. Tällä sovelluksella voit olla helposti yhteydessä Primadonna Elite Experience kahviautomaattiin. Sovelluksesta löytyy paljon hyödyllistä faktaa, sekä kivoja vinkkejä ja reseptejä. Voit rauhassa suunnitella myös ihan omat kahvit ja nimetä ne mieleiseksesi. Asenna siis tämä sovellus älylaitteeseesi niin voit vaikka etänä laittaa kahvia tulemaan valmiiksi. Kätevää eikö totta.

DeLonghin ainutlaatuinen Latte Crema -järjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen. Nautit cappuccinosi kerta toisensa jälkeen täydellisen kermaisalla vaahdolla ja aina oikean lämpöisenä viimeiseen pisaraan asti. Kaksiseinäinen maitokannu pitää maidon lämpötilan ihanteellisena. Automaattisen pesuohjelman avulla maitokannu puhdistuu kuin itsestään ja sen voi käytön jälkeen laittaa takaisin jääkaappiin.

Teenjuojiakaan ei ole unohdettu. Kattavan kahvijuomavalikoiman lisäksi laitteesta löytyy valmisohjelmat valkoiselle, vihreälle, mustalle ja oolong-teelle. Yhdellä hipaisulla saat teevetesi juuri oikean lämpöisenä!! Tämän lisäksi kaakaotoiminnolla valmistat itsellesi ylellisen suklaissaan kaakaon ja vielä jääkahvitoiminnolla valmistetuilla upeilla kylmäkahvidrinkeillä yllätät ystäväsi varmasti.

Kuten De’Longhin kahviautomaateissa yleensä, tämänkin laitteen kaikki tärkeimmät huoltotoimenpiteet kuten papu- ja vesisäiliöiden täyttäminen sekä sakkasäiliön tyhjentäminen suoritetaan laitteen edestä käsin. Kahviautomaatin huoltotoimenpiteet ovat vähäiset. Automaattinen kalkinpoisto- ja huuhteluohjelma huolehtivat laitteen puhdistuksesta ja helposti irrotettavan uutinyksikön puhdistamiseen et tarvitse erillisiä puhdistusaineita tai -tabletteja.

Myyntipakkaus sisältää maitokannun lisäksi omat kannunsa kaakaon ja jääkahvidrinkkien valmistamiseen sekä suuttimen kuumalle vedelle.

Primadonna Elite kahviautomaatti ECAM650.85.MS ominaisuudet:

 • 4,3” värillinen TFT hipaisunäyttö
 • Delonghi Coffee link -sovellus
 • Automaattinen LatteCrema-järjestelmä, termosmaitokannu tilavuus: 0,5 l.
 • Laadukas integroitu kahvimylly, 13 karkeusasetuksella
 • De’Longhin Tubeless-järjestelmä
 • Kattava valikoima esiasetettuja kahvireseptejä
 • Valmisohjelma neljälle eri teelajille
 • Jääkahviresepti ja -kannu kylmien kahvidrinkkien valmistamiseen
 • Kaakaoresepti ja -kannu kaakaon valmistamiseen
 • 6 eri käyttäjäprofiilia nimettävissä käyttäjän mukaan
 • Automaattinen kalkinpoisto-, puhdistus- ja huuhteluohjelma
 • Automaattinen sammutus
 • Kahvijauheen käyttömahdollisuus
 • Säädettävä annostelusuutin 90 – 142mm
 • Energialuokka: parempi kuin A