Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

De'Longhi ECP31.21 espressokeitin, musta

De’Longhi Active Line espressokeitin on tyylikäs ja kompakti tehopakkaus pienempäänkin keittiöön. Pienestä koostaan huolimatta laitteesta löytyy kaikki tarpeellinen. Kone valmistaa espresson hetkessä ja maidonvaahdottimella kermainen cappuccinokin valmistuu nopeasti.

119,00 

Ilmainen Toimitus 3-6 päivässä

Lisätietoa

Kuvaus

DeLonghin espressokone, espresson ja caffe latten valmistamiseen. DeLonghin ECP31.21 espressokeitin on tyylikäs tehopakkaus. Kone valmistaa espresson hetkessä ja maidonvaahdottimella kermainen cappucinokin valmistuu nopeasti. Pienestä koostaan huolimatta laitteesta löytyy kaikki tarpeellinen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta tämä laite sopii jokaiseen keittiöön.
Kaksi erillistä termostaattia säätelee veden ja höyryn lämpötilaa ja kuumavesitoiminnolla teevesi on hetkessä valmis. Koneen 15 baria puristaa kahvijauheesta upeat aromit ja muodostaa kauniin creman. Manuaalisella cappuccino-järjestelmällä voit valmistaa monia maitopohjaisia juomia. DeLonghin ECP31.21 espressokeittimestä löytyy myös ylellinen kupinlämmitin, joka puolestaan huolehtii siitä, ettei kahvisi jäähdy turhan nopeasti.
Espressoa voit valmistaa sekä espressojauheesta, että E.S.E. – annosnapeista. E.S.E. (Easy Serving Espresso) espressonappi on standardoitu kahvinappi, joka sisältää 7 grammaa jauhettua espressoa, puristettuna kiekonmuotoisen paperinapin sisään. Tähän espressokoneeseen DeLonghin on laittanut mukaan kolme suodatinta; yhdelle ja kahdelle kupille sekä annosnapeille.
Koneen päällä on kätevä säilytystila 1 ja 2 kupin suodattimille. Laitteen vesisäiliön ja tippa-alustan irrotat ja puhdistat helposti. Muista puhdas siisti laite takaa sen, että saat aina aromirikasta laadukasta kahvia. Myös laitteen käyttöikä pitenee merkittävästi säännöllisellä huollolla. Laitteen runko on vahvaa muovia. Boileri on ruostumatonta terästä. Automaattinen virrankatkaisu lisää koneen käyttöturvallisuutta.

De’Longhi ECP31.21 espressokeittimen ominaisuudet:

 • Valmistaa espressoa kahvijauheesta tai E.S.E. -annosnapeista.
 • Suodattimen lukumäärä 3.
 • Ruostumaton teräsboileri
 • Mukana kahvitamppari
 • 2 termostaattia (vedelle ja höyrylle)
 • Maidonvaahdottimella valmistuu kermainen maitovaahto latteen ja cappuccinoon
 • Maitojärjestelmä: Manuaalinen
 • Pidike supdattimille vesisäiliön kannessa
 • Kupinlämmitin.
 • Irrotettava tippa-alusta.
 • Irrotettava vesisäiliö.
 • Virtakytkin merkkivalolla. Automaattinen virrankatkaisu.
 • DeLonghin espressokone espressoon ja caffe latteen

Nauttiaksesi erinomaisesta mausta, De’Longhi kertoo, että he suunnittelevat kahvikoneensa valmistamaan ihanteellisia, räätälöityjä kahveja. Tästä DeLonghin espressokone espressoon ja caffe latteen.
Suurin osa erikoiskahveista valmistetaan espressosta, jonka oikeaoppiseen valmistamiseen tarvitaan espressokeitin. Parhaimmillaan espresso on, kun se keitetään laadukkaista vastajauhetuista pavuista.
Tuoreilla ja oikean laatuisilla kahvipavuilla valmistetut kahvit takaavat onnistuneen kahvinautinnon. Meiltä Kaffet verkkokaupasta löydät espressolle erityisesti sopivia kahveja samoin Caffé Latteeseen soveltuvia kahveja.

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 24.00 × 18.50 × 30.5 cm
Materiaali

Runko vahvaa muovia

Väri

Musta

Vesisäiliön tilavuus

1,1 l

Paine

15 bar

Teho

1100 W

Jännite

220 – 240 v.

Takuu

2 vuotta kotikäytössä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “De’Longhi ECP31.21 espressokeitin, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi