Osta tämä tuote nyt ja saat kolmen kuukauden kahvit ilmaiseksi.

De’Longhi ECAM350.55.B Dinamica kahviautomaatti

773.00

Lisätietoa

De’Longhi ECAM350.55.B Dinamica on täysin automaattinen kahvikone ja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat aromikasta ja maistuvaa kahvia mahdollisimman vähällä vaivalla. Valitse haluamasi kahvipavut, täytä papusäiliö ja valmista kupillinen suosikkikahviasi yhdellä napinpainalluksella. Sinua varten laitteeseen on valmiiksi esiasetettu laaja valikoima peruskahveja.

De’Longhi Dinamica kahvikoneella valmistat suosikkijuomasi nopeasti. Kone valmistaa niin voimakkaat espressot kuin maistuvat maitokahvit. Kahvikoneessa on automaattiset toiminnot, helppo kosketusohjaus ja digitaalinen näyttö. De’Longhin uuden Dinamica sarjan kahviautomaatti on muotoilultaan ja toimivuudeltaan taattua italialaista laatua.

Kosketuspaneelin selkeä LCD-tekstinäyttö on helppo käyttää ja suosikkikahvisi valmistat vain nappia painamalla.

Bean-to-Cup -kahvikone: Täysin automaattinen kahvikone sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat aromikasta ja maistuvaa kahvia mahdollisimman vähällä vaivalla. Valitse haluamasi kahvipavut, täytä papusäiliö ja valmista kupillinen suosikkikahviasi yhdellä napinpainalluksella. Oman maun mukaisen kahvin valmistus on helppoa ja voit valmistaa niin intensiivistä espressoa kuin maistuvia maitokahveja.

Sinua varten laitteeseen on valmiiksi esiasetettu laaja valikoima peruskahveja. Tavallinen kahvi, Espresso, Cappucino, Latte Macchiato, pitkä kahvi, Doppio+, Ristretto, pitkä Espresso, Flat White ja Caffelatte. MyMenu -toiminnon avulla voit määritellä kahvin vahvuuden, pituuden ja maidon määrän oman makusi mukaiseksi ja saat itsellesi täydellisen kahvin joka kerta. Voit mm. määrittää kahvin ja maidon suhteen sekä vahvuuden.

De’Longhin uniikki LatteCrema -järjestelmä takaa täydellisen maitokahvin ja luo ylellisen kahvinautinnon kiireiseenkin päivään. Nautit kermaisen Cappuccinosi tai Caffelatten täydellisellä vaahdolla ja aina oikean lämpöisenä viimeiseen pisaraan asti.  DeLonghi kahvikone esilämmittää kuppisi ja varmistaa parhaan maun kahville.

Integroitava maitokannu on erittäin helppo ja nopea käyttää. Maitokannun vaahtosäätimestä voit valita vaahdon tiheyden mieleiseksesi. Automaattinen pesuohjelma puhdistaa maitokannun ja sen voi käytön jälkeen laittaa takaisin jääkaappiin.

Sisäänrakennettu kahvimylly jauhaa pavut valintasi mukaan ja laitteessa voi käyttää myös valmiiksi jauhettua kahvia. Dinamica on kompaktin kokoinen ja käytännöllinen, vesisäiliön täyttö ja sakkasäiliön tyhjennys tehdään koneen edestä käsin. Säännöllinen kalkinpoisto auttaa pidentämään laitteen käyttöikää ja varmistaa kahville oikean maun. Kahvikoneessa on automaattiset puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat.

De’Longhi ECAM350.55.B Dinamica kahviautomaatti ominaisuudet:

 • Esiasetetut ohjelmat: Tavallinen kahvi, Espresso, pitkä Espresso, Doppio+, Ristretto, Cappucino, Latte Macchiato, Flat White ja Caffelatte
 • MyMenu –toiminnolla määrittelet juuri itsellesi sopivat asetukset
 • Kosketuspaneelin selkeä LCD –tekstinäyttö
 • Sisäänrakennettu säädettävä kahvimylly, jauhatusasetusten määrä 13
 • De’Longhin uniikki LatteCrema -järjestelmä takaa täydellisen maitokahvin
 • Energialuokka: A+
 • Energiansäästötoiminto
 • Integroitavan maitokannun tilavuus 0,6l
 • Säädettävä annostelusuutin
 • Irrotettava ja pestävä uutinyksikkö
 • Irrotettava ja konepestävä tippa-alusta
 • Helposti irrotettava ja täytettävä vesisäiliö 1,8l
 • Voidaan käyttää papujen lisäksi valmiiksi jauhettua kahvia
 • Automaattiset huuhtelu-, puhdistus- ja kalkinpoisto-ohjelmat.