Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Wilfa CHA Teen ja veden keitin TM-1500S, lasikannulla

Ehdoton laite teenystävän keittiöön! Valmista helposti täydellistä teetä Wilfa CHA teenkeittimellä. CHA teenkeittimellä voit valita lämpötilan teelaadun mukaan. Keittimessä on 1,25 litran kapasiteetti ja kaksi kantta: teesihti teen valmistamiseen ja kansi veden keittämiseen. Tyylikäs kannu on valmistettu lasista ja teräksestä.

109,00 

Ilmainen Toimitus 3-6 päivässä

Lisätietoa

Kuvaus

Wilfa CHA on täydellinen keitin teen ystävälle! Tyylikäs kannu on valmistettu lasista ja teräksestä. Keittimessä on 1,25 litran kapasiteetti ja kaksi kantta: teesihti teen valmistamiseen ja kansi veden keittämiseen.

Wilfa CHA teenkeittimellä voit valita veden lämpötilan käyttämäsi teelaadun mukaan. Erilaisia teelaatuja suositellaan haudutettavan eri lämpötiloissa. Korkeassa lämpötilassa jotkin teelaadut antavat juomaan kitkerän maun ja liian kuuma vesi saattaa tuhota herkän vihreän teen terveellisiä aineosia. Jokaiselle lämpötilalle on oma nappinsa, 70 °C, 80 °C, 90 °C tai 100 °C.  joten keittimen käyttö on äärimmäisen helppoa. Vihreä tee sekä vaaleat teelaadut, kuten valkoinen ja keltainen tee, tulisi hauduttaa 70ºC – 85ºC asteista vettä käyttäen. Mustalle teelle suositellaan jopa kiehuvaa vettä, lämpötila 90 ºC – 100 ºC välillä.

Wilfa CHA myös hauduttaa teen suoraan keittimessä vain kantta vaihtamalla. Lämpimänä pitotoiminnon avulla teesi ei jäähdy, vaikka nauttisit sen pidemmän kaavan kautta.

Wilfa CHA:ssa on 2 tunnin lämpimänä pitotoiminto. Turvallisuutesi vuoksi keitin on varustettu tyhjänä kiehumisen estolla, ja keitin kytkeytyy pois päältä, jos se kytkeytyy vahingossa päälle tyhjänä.

Ominaisuuksia:

  • Useita lämpötiloja erityyppisille teelaaduille
  • Lämpötilan säätö: 70 °C, 80 °C, 90 °C tai 100 °C
  • Kaksi kantta, teesihdillä ja ilman
  • Kannu terästä ja lasia
  • Johdoton kannu
  • Lämpimänä pitotoiminto
  • Tyhjänä kiehumisen esto
  • Takuu 5 vuotta

Lisätiedot

Paino 1.86 kg
Mitat 20.00 × 16.00 × 25.00 cm
Materiaali

Ruostumaton teräs ja lasikannu

Väri

Teräs ja kirkas lasi

Vesisäiliön tilavuus

1,25 l

Teho

1500 W

Jännite

220 – 240 v.

Takuu

5 vuotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilfa CHA Teen ja veden keitin TM-1500S, lasikannulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi