Baratza Sette 30 AP kahvimylly. Musta, hopea

374.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisätietoa

Baratza Sette 30 AP avulla on nyt helpompaa kuin koskaan valmistaa herkullista aromirikasta kahvia. Soveltuu sekä perus- että kehittyneemmille espressokoneille. Sopii myös esim. AeroPressille ja Hario V60:lle. 31 makroasetusta jauhatusasteelle.

Baratza Sette 30 AP avulla on nyt helpompaa kuin koskaan valmistaa herkullista aromirikasta kahvia. Baratza Sette 30 AP on erinomainen kahvimylly, joka sopii perus- ja kehittyneisiin espressokoneisiin. Sette 30 AP tarjoaa 31:n vaiheittaisesti valittavaa jauhatusastetta.  40 mm: n kartiomaiset terät jauhavat kahvia 3,5–5,5 g / alkaen yhdestä sekunnista, asetuksen mukaan.  Koneessa on taustavalaistu LED-näyttö josta on helppo valita mitä halutaan, että Sette 30 jauhaa. Digitaalinen ohjauspaneeli edessä, jossa on taustavalaistu LED-näyttö, on käyttäjäystävällinen ja siinä on jauhatusajan asetukset.

Eli laitteen käyttö on hyvin yksinkertaista ja helppoa.

Tämän koneen kanssa sinulla on mahdollista kehitellä myös uusia sovellutuksia ja hienosäätöjä kahvinvalmistamisessa. Koneesta löytyy käynnistys- / pysäytyspainike, tämä asettaa kahvinkeittokokemuksesi uudelle tasolle annostelemalla juuri tarvitsemasi jauheen karkeuden ja määrän kahvia haluamallesi annokselle.

Sette 30 AP-kahvimyllyssä on korkealaatuisille Baratza Sette 270 / 270W -kahvimyllyille suunniteltu AP-terät, jotka mahdollistavat poikkeuksellisen hyvän espressojauhatuksen. Sitä voidaan käyttää myös kahvin jauhamiseen manuaalisille kahvinvalmistusmenetelmille, jotka vaativat hieman hienompaa jauhamisastetta (esim. AeroPress ja Hario V60.

Baratza Sette 30 AP:n jauhamistekniikka luo uuden standardin yksinkertaisuudelle, tehokkuudelle ja kestävyydelle. Uudessa mekanismissa on ulkoinen pyörivä terä ja sisäinen kiinteä terä. Sette 30 AP: erottuu luokkansa muista kahvimyllyistä. Nämä kartiomaiset terät ovat kestäviä ja pysyvät terävinä monien vuosien ajan. Mekanismin rakenne kaksinkertaistaa tehokkuuden verrattuna samankaltaisiin kahvimyllyihin. Kahvi kulkee myllyn läpi pystysuorasti ja valuu suoraan säiliöön tai espressokoneen kahvaan.

Ominaisuudet:

  • Taustavalaistu LED-näyttö
  • Terät: Ø 40 mm, teräksiset, kartionmalliset
  • Vakio 450 r / min, säädöt 405: stä 495: een. Tyhjänä max.550 rmp.
  • Pykäliä jauhatusasteen säädössä: 31 macro
  • Jauhatusnopeus: 3.5 – 5.5 g/s
  • Jauhetun kahvin säiliön tilavuus: 160 g