Baratza Sette 270Wi kahvimylly, musta hopea

699.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisätietoa

Jos haluat herätä joka aamu tietäen, että voit kävellä omaan kotikahvilaasi, painaa muutamaa painiketta ja saada sama herkullinen kahvi, jonka sait edellisenäkin päivänä ilman ylimääräistä työtä, Sette 270Wi on sinun kahvimyllysi. Baratza Sette 270Wi tekee kahvinjauhamisen kotona ammattilaisen tarkkuudella ja laadulla! Sette 270Wi tarjoaa poikkeuksellisen tarkat jauhamisasetukset paitsi espressokahville myös muille kahvinkeittomenetelmille.

Baratza “Sette” -kahvimyllymallisto esittelee vallankumouksellisen tekniikan, joka asettaa uudet yksinkertaiset, tehokkaat ja kestävyyden standardit. Baratza Sette 270Wi tekee kahvinjauhamisen kotona ammattilaisen tarkkuudella ja laadulla! Baratza Sette 270Wi tarjoaa poikkeuksellisen tarkat jauhamisasetukset paitsi espressokahville myös muille kahvinkeittomenetelmille. Sette 270Wi on kaikkien aikojen ensimmäinen kotimylly, joka tarjoaa painokohtaisen jauhatuksen suoraan portafilteriin tai jauhesäiliöön.

Uudistettu 270Wi-malli sisältää viimeisintä Acaian vaakateknologiaa. 270Wi tarjoaa poikkeuksellisen tarkat jauhamisasetukset paitsi espressokahville myös muille kahvinkeittomenetelmille. Automatiikka on itseoppiva, ja osaa säätää asetuksiaan esimerkiksi, jos lopputulos jää vajaaksi aikaisemmasta papujen täytöstä tai jauhatusasteen säädön jälkeen. Järjestelmä osaa myös laskea pois kaikki häiritsevät tapahtumat, jotka voivat vaikuttaa annostelun tarkkuuteen. Tällaiset voivat olla esimerkiksi tärinät ja vahingossa tapahtunut töytäisyt. 270Wi sisältää myös ”Quick burst” toiminnon. Tämän avulla voit lisätä pieniä kahvin määriä lopulliseen annokseen sen jälkeen, kun mylly on pysähtynyt. Jopa niinkin tarkasti kuin 0,1 sekunnin sykleissä. Kahvimyllyssä on myös Bluetooth-yhteys, jolla voit muodostaa pariliitoksen Sette 270Wi: n ja Acaian Sette Updater -sovelluksen välillä. Tämän sovelluksen kanssa, joka toimii vain Apple-puhelimella tai tabletilla.

Kahvimyllyn mekanismi suunniteltiin toimimaan tehokkaammin verrattuna samankokoisiin kahvimyllyihin. Kahvimyllyissä on mikro / makrosäätö jauhatusasteelle ja kolme ohjelmoitavaa asetusta annosteluun. 40 mm teräksiset kartiomaiset terät jauhavat 3,5–5,5 grammaa kahvia (riippuen jauhamisasetuksesta) sekunnissa

Käytännöllisessä etupaneelissa on Led-näyttö ja kolme ohjelmoitavaa painiketta. Micro-säädin 9 indikaattorilla mahdollistaa helpon säätämisen täydelliseen espressoon ja makroasetukset puolestaan 30 portaan avulla espressosta karkeimpiin jauhatuksiin.

Vaihdettava kahvapidike 49 mm – 58 mm mahdollistaa kahvin jauhamisen suoraan portafiltteriin. Pidikkeeseen kuuluu integroitu koukku vakauden takaamiseksi. Pidikkeen avulla voit jauhaa kahvin astiaan tai kahvinkeittimeen tai useimpiin suosittuihin kahvinvalmistus laitteisiin.

Setten astia on valmistettu antistaattisesta muovista, jossa on valettu nokka. Tämä helpottaa kaatamisprosessia haluamaasi panimolaitteeseen. Sen käyttökapasiteetti on 160 g jauhettua kahvia.

Myllyosa on helppo irrottaa ilman työkaluja, mikä helpottaa kahvimyllyn huoltoa.