Baratza Encore kahvimylly valkoinen

193.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Lisätietoa

Baratza Encore kahvimylly on voittanut kahviasiantuntijat puolelleen parhaana ratkaisuna kaikille, jotka haluavat valmistaa hyvää kahvia kotonaan. Jos haluat jauhaa kahvisi itse, mutta pidät kunnollisia myllyjä liian kalliina, Baratza Encore on sinua varten.  Baratza Encore on pieni kahvimylly, joka jauhaa kahvinpavut nopeasti ja helposti. Valitse haluamasi jauhatus hienosta karkeaan 40 eri vaihtoehdosta. Myllyn asetus valitaan papusäiliötä kiertämällä. Tämän helpompaa kahvin jauhaminen ei voisi olla.

Jos haluat jauhaa kahvisi itse, mutta pidät kunnollisia myllyjä liian kalliina, Baratza Encore on sinua varten.  Baratza Encore on pieni kahvimylly, joka yllättää ominaisuuksillaan. Encoressa on 40 mm:n kartiomainen teräksinen terä, joka jauhaa kahvin tehokkaasti ja tarkasti. Myllyn asetus valitaan papusäiliötä kiertämällä. Tämän helpompaa kahvin jauhaminen ei voisi olla.

Jos tarvitset vähän enemmän kahvia tai haluat jauhaa vain vähän, voit käyttää Encoren etuosan annostelupainiketta. Mylly jauhaa vain sen ajan, kun painiketta painetaan. Laitetta kokeiltuasi et enää koskaan halua ostaa valmiiksi jauhettua kahvia. Nauti vastajauhetun kahvin ihanasta tuoksusta ja ainutlaatuisesta mausta. Vaikka Baratza Encore jauhaa kahvin hyvin hienoksi ja tasaiseksi, suosittelemme, että myllyä ei käytetä espresson jauhamiseen

Suosittelemme kahvimyllyä suodatinkäyttöön. Mutta se on myös erinomainen vaihtoehto niin pressopannulle kuin Chemexille, Aeropressille tai sifonille. Encoressa on karkaistusta teräksestä valmistetut kartioterät ja se on valmistettu Euroopassa.

Kahvimyllyn ylläpito on erittäin helppoa, sillä teräosien irrottaminen kestää vain muutaman sekunnin.

Encore-myllyn ansiosta kahvia ei mene hukkaan. Kaikki jauhettu kahvi päätyy laitteen säiliöön vertikaalisen jauhantajärjestelmän ansiosta. Sekä mylly että säiliö on valmistettu antistaattisesta materiaalista, johon kahvi ei tartu ja jonka ansiosta kahvi on helppo kaataa pressopannuun, Aeropressiin tai suodatinpussiin. Baratza Encore -myllyn sivussa on virtanappi, josta voit itse säätää, kuinka paljon kahvia kerralla jauhetaan.

Ominaisuudet:

  • Kartioterät karkaistusta teräksestä
  • 40 asetusta hienosta karkeaan
  • Helppo puhdistaa
  • Myllyosa ja säiliö antistaattista materiaalia