Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Tilausehdot

Yleistä

Näitä ehtoja sovelletaan Kaffet.fi verkkokaupan tilauksiin. Kaffet on Ab Kaffet Oy:n (3168408-9) omistama ja hallinnoima brändi ja verkkokauppa. Valmistamme elintarviketuotteet, kuten kahvit aina tilauksesta.

Huomioithan, että elintarviketuotteilla ei ole palautusoikeutta. Muihin kuin elintarviketuotteisiin, kuten verkkokaupassamme myynnissä oleviin laitteisiin sovelletaan kuluttajasuojan määrittämää 14 vuorokauden palautusoikeutta. Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteet ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@kaffet.fi. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteet ja tarkistaneet tuotteiden kunnon.  Asiakas vastaa tuotteiden palautuskustannuksista.

Maksaminen

Verkkokaupan maksupalvelut tarjoaa Stripe ja Checkout Finland Oy. Tutustu Checkout Finland Oy:n tarkempiin maksutapakohtaisiin ehtoihin tästä.

Tilausten käsittely ja toimitustavat

Käsittelemme tilaukset kaksi kertaa viikossa. Lähetämme tiistaina klo 12 mennessä tehdyt tilaukset keskiviikkona ja perjantaina klo 12 mennessä tehdyt tilaukset seuraavan viikon maanantaina.

Tilaukset toimitetaan Postin Pikkupakettina tai Postipakettina. Pikkupaketti toimitetaan ensisijaisesti kotiin jaettuna. Postipaketti toimitetaan valitsemaasi postin noutopisteeseen

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi