"Et sää mittää Kaffet ottais?"

Meistä

Kaffet on turkulainen ekologisesti ja vastuullisesti kasvatettuihin ja valmistettuihin kahveihin keskittynyt isä-poika-tiimillä toimintansa aloittanut yritys.

Mitä me teemme?

Toimintamme kulmakivi on Kaffet -kuukausitilaus, jonka kautta pääsemme tutustuttamaan asiakkaitamme eksoottisiin kahveihin ympäri maailman. Osana kuukausitilaustamme toimitamme asiakkaillemme joka kuukausi uuden kahvin valikoimastamme - ja joskus myös valikoimamme ulkopuolelta.

Verkkokaupastamme löydät vaihtelevan valikoiman kahveja yli kymmenestä maasta. Koska kahvimme tulevat pienkasvattajilta ja erät ovat usein rajallisia vaihtuvat tuotteemme tai tuotteidemme sisältö useinkin.

Yritysasiakkaillemme tarjoamme laadukkaat ratkaisut myös asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien muistamiseen. Laadukas ja tuore kahvi yrityksen näköisellä ulkoasulla ja viestillä erottuu ja viestii välittämisestä.

Olemme koonneet verkkokauppaamme myös kattavan valikoiman laadukkaita laitteita ja tarvikkeita kahvin ja teen valmistukseen laadukkailta merkeiltä kuten Smeg, Wilfa, Baratza ja Wilfa.

Tiimimme

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kaffet.fi
Kasimir Kuusela

Kasimir Kuusela

Ecommerce & Marketing, Founder
Lauri Kuusela

Lauri Kuusela

Logistics & Products, Founder
Aatu Kyllönen

Aatu Kyllönen

Head of Sales, Partner

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajantasalla uutisistamme ja tarjouksistamme.