Osta mikä tahansa lahjasuosituksistamme nyt ja saat itsellesi kahvin ilmaiseksi

Myyntitykki hoi! Olisiko tässä seuraava askel urallasi?

Etsimme myyntimme tueksi prospektoinnista vastaavaa uutta tiimijäsentä. Tutustu työpaikkaan ja lähetä hakemus nyt!

Kaffet on turkulainen maailman parhaisiin kahveihin erikoistunut yritys.

Tuomme sekä yritys- että yksityisasiakkaiden kahvipöytiin laadukkaita kahveja pientiloilta eri puolilta maailmaa. Laatu on meille kaikki kaikessa ja se myös näkyy, tuoksuu ja maistuu tuotteissamme.

Konttorilla ja liiketiloissa juotavien kahvien lisäksi Kaffet tarjoaa yrityksille mieleenpainuvat ratkaisut henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien muistamiseen lahjaratkaisujemme avulla.

Tavoitteenamme on kasvattaa merkittävästi B2B toimintojamme ja etsimme myyntimme tueksi prospektoinnista vastaavaa uutta tiimijäsentä. Työssä etsit aktiivisesti uusia potentiaalisia asiakkaita ja kontaktoit heitä tavoitteena varata tapaaminen yritysmyynnin asiantuntijamme kanssa.

Saatat olla etsimämme henkilö mikäli et pelkää tarttua puhelimeen (soittaaksesi), kirjoitat sujuvaa suomea lähettääksesi sähköposteja. Sosiaalisen median sekä muiden nykyaikaisten kanavien tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Jaa somessa

Lisää artikkeleita

Miten kahvi kannattaa säilyttää?

Kaikki varmasti tietää, että parhaan kahvinautinnon edellytys on se, että kahvi on tuoretta! Miten kahvia sitten kannattaisi säilyttää, jotta aina saisi nauttia tuoretta hyvää kahvia?