Osta mikä tahansa lahjasuosituksistamme nyt ja saat itsellesi kahvin ilmaiseksi

Miksi tilata kahvia liikelahjaksi?

Haluaisitko lähettää asiakkaillesi tai henkilöstölle mieleenpainuvan lahjan? Perinteiset lahjat, kuten kynät, mukit, golfpallot ja muut vastaavat ovat niin sanotusti jo nähty.

Kahvia liikelahjaksi – miksi ja miten?

Saat meiltä laadukasta pienpaahtimossa paahdettua kahvia liikelahjaksi. Voit tilata kahvit joko haluamasi kokoisissa erissä konttorillenne ja jakaa kahvit itse tai voimme järjestää lahjojen suoratoimitukset suoraan osoittamillenne vastaanottajille.

Liikelahjakahvin sisältö voidaan valita valmiista hyväksi todetuista kahveista, joita meillä on valikoimassamme tai voidaan suunnitella yrityksellenne oma haluamanne makuprofiilin mukainen kahvi.

Lähettämällä kahvia liikelahjaksi erotut kilpailijoista ja huolehdit työntekijöistä uudella tavalla.

Kahvit omalla etiketillä

Kun tilaat kahvia liikelahjaksi suosittelemme, että toimitetaan kahvit omalla etiketillänne. Voitte suunnitella etiketit itse tai voimme teettää etiketit graafisella kumppanillamme.

Etikettiin voidaan lisätä esimerkiksi yrityksenne logo sekä haluamanne viestit eteen ja taakse. Suosittelemme, että takaetikettiin lisätään myös kahvin tiedot, jotta lahjan vastaanottaja voi tutustua kahvin taustoihin, kuten lajikkeisiin ja alkuperämaahan.

Haluatko lisätietoa liikelahjakahveista?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoa? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja pyydä lisätietoa.

Jaa somessa

Lisää artikkeleita

Miten kahvi kannattaa säilyttää?

Kaikki varmasti tietää, että parhaan kahvinautinnon edellytys on se, että kahvi on tuoretta! Miten kahvia sitten kannattaisi säilyttää, jotta aina saisi nauttia tuoretta hyvää kahvia?