Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin!

Sage

Sage

Palkitut keittiökoneet, jotka on suunniteltu inspiroimaan ihmisiä tuottamaan täydellisiä juomia helposti kotona. Kunkin laitteen innovaatio ilahduttaa espressokeittimistä teen valmistamiseen. Kahvinvalmistuksen tuoksut, luovat uusia nautintoja ja kahvielämyksiä. Teen juojia unohtamatta. Jaa Sagen tuotteitten kanssa saavutetut tulokset elämässäsi tärkeimpien ihmisten kanssa. Siksi teemme mitä teemme. Kuunnella. Kiusata. Innovoida. Testata. Tarkenna. Design.

Sagen kahvikone, Sage kahvimylly, Sage espressokone, Sage vedenkeitin ja  teekeitin ovat tarkoin suunniteltuja kuluttaja ystävällisiä laitteitta.

Sage tarjoaa jännittävän valikoiman ainutlaatuisia huippuluokan keittiövälineitä ja korkealaatuisia espressokeittimiä, vedenkeittimiä, kahvimyllyjä.Kaikkien tuotteiden perusajatuksena on mahdollistaa ammattilaistason tuloksia keittiössä ja tähän on todellakin päästy. Voit olla keittiövälineistäsi tarkka kotikokki tai kotibarista, joka arvostaa erityisen hyvää kahvikupillista – Sage on itsestään selvä valinta.

Tarkoituksena on hämmästyttää ja inspiroida. Sagen kahvilaitteet ovat tarkkaan harkittu ja toteutettu, ja niissä on useita esiasetettuja ohjelmia, jotka tekevät kahvin valmistuksen puolestasi helpoksi. Sagen ansiosta menestys keittiössä ei ole koskaan ollut helpompaa!

Täydellistä kahvia ei ole olemassa. Mutta on olemassa sellainen asia kuin
täydellinen kahvisi.  
Jokaisella on erilainen maku, eikä ole yhtä makua, joka sopisi kaikille. Kun on kyse kahvin valmistamisesta kotona, voi olla vaikeaa naulata sitä täydellistä kuppia joka kerta.

Löydä keino tehdä täydellistä kuppikahvia. Mikään ei ole yhtä tyydyttävää kuin täydellisesti valmistettu kahvikuppi. Vaikka monet ihmiset nauttivat keskipaahdosta, on olemassa muitakin vastustamattomia makuja, jotka kuuluvat sekä spektrin kevyempään että vahvempaan päähän.

Sagessa suunnittelija, insinöörit, muotoilija, ammattilaiset ovat suunnitelleet yksinkertaisen työkalun, joka näyttää sinulle, mikä vaikuttaa kahvin makuun ja makuun ja kuinka hallita sitä, jotta voit hallita täydellisen kupin.  Sage koneilla, laitteilla, saavutat kaiken kahvista teehen.  Tutustu kahteen tärkeään tekijään ja siihen, miten säätöjen tekeminen voi muuttaa haudun makua. Tutki sitten neljä muuta tekijää saadaksesi herkullisen erottuvat maut kotona.

Mikä tekee täydellisen kupin? Viimeisen kolmen vuoden aikana Sagen kahvikoneita, espressokoneet, olemme olleet yhteistyössä kahviasiantuntijoiden kanssa Coffee Science Foundation -säätiössä, UC Davis -kahvikeskuksessa ja Specialty Coffee Associationissa ymmärryksen lisäämiseksi kahvin valmistamisesta. Jakamalla tämän aistintutkimuksen tulokset täydellisen kahvin valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Valitse osasto

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Säästä 15 % syöttämällä kassalla koodi:

Kuukausikahvi